Yayınlanma Tarihi: 30 Temmuz 2015 Perşembe

Üniversitemiz Avrupa Futsal Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Faruk Yamaner ve Avrupa Futsal (salon futbolu) Şampiyonası’nda temsil edecek olan kafilesiyle birlikte ziyaret etti.

2-10 Ağustos tarihlerinde Polonya’nın Poznan şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Futsal (salon futbolu) Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Üniversitemizin şampiyona için çok büyük yatırımlar yapıldığını, dereceyle dönülmesinin hem Üniversitemizi hem de Çorum’u taçlandıracağını ve onore edeceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  “BESYO olarak çok hızlı ilerliyoruz. İnşallah bu faaliyetler gücümüze güç katacak ve Çorum’a çok büyük katkı sağlayacak. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” diye konuşarak Şampiyonaya katılacak olan Üniversitemiz futbol takımına başarılar diledi.