Yayınlanma Tarihi: 12 Ağustos 2015 Çarşamba

Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş’tan Rektörümüze Ziyaret

Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kaymakam Kenan Aktaş, Hitit Üniversitesi’yle birlikte ortak çalışma ve projeler yapmak istediklerini ifade ederek Üniversitemizde yaşanan gelişmelerin takdire şayan olduğunu belirtti. Kaymakam Aktaş, yapılan başarılı çalışmalardan ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Alkan'ı ve emeği geçen herkesi tebrik etti.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ikili iş birliklerini çok önemsediklerini ve ortak çalışmalara her zaman açık olduklarını dile getirerek Üniversitemizin sadece Çorum merkezimizde değil, tüm ilçelerimizle de yakın diyalog içinde olmasından büyük bir mutluluk duyduğunu, sağlanan bu yakın iş birliklerinin sonucu olarak Üniversitemizin emin adımlarla dünya ölçeğinde çalışmalar yapmaya başladığını ve önemli çalışmalara imza attığını vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kurumlarımızın omuz omuza vererek yapacakları çalışmalarla ve atacağı somut adımlarla daha güçlü bir şekilde hareket edeceklerini sözlerine ekleyerek Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş’ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube