Yayınlanma Tarihi: 12 Ağustos 2015 Çarşamba

Üniversitemiz Yatırım Bütçesi Görüşmeleri Başladı

Üniversitemizde devam eden kampüs yatırımları ile yeni yapılması planlanan projeler için gereksinim duyulan ödeneklerin ele alındığı yatırım bütçe görüşmeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığındaki bir heyet ile Kalkınma Bakanlığı nezdinde başladı.  

Bütçe görüşmeleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Alkan, Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz ve Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yılmaz Tuna ile de birer görüşme yaptı. Yapılan görüşmede Üniversitemize verilen desteklerle kampüsümüz için gereksinim duyulan arazilerin temin edildiğini, HÜBTUAM, MYO I. ve II. Etap Binaları, Teknokent, Alaca Avni Çelik MYO, Osmancık Ömere Derindere MYO Spor Tesisleri, Sürekli Eğitim Merkezi, Boğazköy Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’mizin hizmet vermeye başladığını, yanısıra ilçelerimizle birlikte merkezimizde birçok binamızın inşaatlarının devam ettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bu destekler sayesinde Üniversitemizin üstyapısının oldukça kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.  

Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere, konu ile ilgili herkesin destek ve katkılarıyla ilimizde oluşturulan sinerji sayesinde oldukça hızlı yol kat edildiğini ve Bakanlığın destekleriyle de kampüsümüzün çok büyük bir hızla ilerlediğini vurgulayan Rektör Prof.Dr.Alkan, başta Kalkınma Bakanımız Dr. Cevdet Yılmaz olmak üzere tüm emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür etti.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube