Yayınlanma Tarihi: 20 Ağustos 2015 Perşembe

Ataması Yapılan Akademik Personelimize Cübbesi Giydirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından Üniversitemize ataması yapılan akademik personelimize cübbesi giydirildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalına ataması yapılan öğretim üyesi Prof. Dr. Refika Ferda Artüz’e cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

2011 yılı itibariyle Üniversitemizde görevli 16 Profesör, 20 Doçent ve 79 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 115 öğretim üyesi mevcut iken; bugün itibariyle Üniversitemizde 46 Profesör, 33 Doçent ve 145 Yardımcı Doçent olmak üzere toplam 224 öğretim üyesi bulunmaktadır.

Hitit Üniversitesi camiasına katılan Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ