Yayınlanma Tarihi: 04 Ağustos 2015 Salı

Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerimiz için Bilgilendirme Noktaları Oluşturuldu

Üniversitemize yüz yüze kayıt için gelen öğrencilerimizin, kayıt merkezine ulaşımlarının sağlanması ve kayıt işlem süreci konusunda bilgilendirilmesi amacıyla ilimizin çeşitli yerlerinde bilgilendirme noktaları oluşturuldu.

Yüz yüze kayıt yapmayı tercih eden ve kayıtların yapıldığı ilk gün (3 Ağustos 2015 Pazartesi) ilimize hava yolu ile Amasya Merzifon havalimanına sabah saat 09:30’da ve gece 01:20’de iniş yapan uçaklarla gelen yeni öğrencilerimiz için burada bir bilgilendirme standı açılmış ve öğrencilerin Çorum’a ulaşımları için servis hizmeti sağlanmıştır.

İlimize karayolu ile gelen öğrencimize yerinde ve zamanında hizmet vermek amacıyla, Çorum şehirlerarası otobüs terminalinde ve şehir merkezinde (saat kulesi yanı) oluşturulan bilgilendirme noktasından çok sayıda yeni öğrencilerimize ve velilere Üniversitemiz ve Çorum hakkında gereksinim duyulan bilgi ve ulaşım hizmeti verilmektedir. Şehirlerarası otobüs terminalinde ve şehir merkezinde bulunan bilgilendirme noktaları kayıtlar süresince açık tutulacaktır. Bunlardan,

           Otobüs Terminali Bilgilendirme Noktası : 08:30-20:00,

           Şehir Merkezi Bilgilendirme Noktası       : 08:30-22:00

saatleri arasında hizmet verecektir.

Otobüs terminali bilgilendirme noktasından her saat başı hareket eden ve şehir merkezindeki bilgilendirme noktasına uğrayarak kayıtların yapıldığı Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na hareket eden ring servisi ile öğrencilerimizin kayıt merkezine ulaşımları sağlanmaktadır.

Üniversitemizi tercih eden yeni öğrencilerimize önemle duyurulur.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube