Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2016 Pazar

Memur-Sen ile Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şubeden Rektörümüze Ziyaret

Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatçi ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Erol Çalmaz Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizin gerçekleştirmiş olduğu projelerle her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini ifade eden Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatçi, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Hitit Üniversitesi’nin şehrimize büyük katkı sağladığını belirtti. Saatçi,  Üniversitemiz bünyesindeki idari personelin unvan değişikliği ve görevde yükselmesi için açılması planlanan sınav ile ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduklarını ve kısa zamanda üniversite olarak çok yol kat ettiklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, toplumun gelişmesinde önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarını, üniversitenin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade ederek sınav ile ilgili olarak idari personelimizin sorunlarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatçi’ye ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Erol Çalmaz’a teşekkür etti.   



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube