Yayınlanma Tarihi: 18 Kasım 2016 Cuma

Rektörümüzden Başbakan Başmüşaviri Dr. Cahit Bağcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başbakan Başmüşaviri Dr. Cahit Bağcı’yı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliğine seçilmesinden dolayı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Üniversitemizin geldiği noktaya, kat edilen büyük gelişmelere ve gelecekte yapılacak çalışmalara ilişkin fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Dr. Bağcı’nın başta Üniversitemiz olmak üzere Çorum özelinde ve Türkiye genelinde  

eğitim-öğretim alanında pek çok katkı sağladığını ifade ederek Cumhurbaşkanımız tarafından layık görüldüğü Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği ile birlikte de tüm dünyada eğitim faaliyetlerine en üst düzeyde katkıda bulunacağına olan inancının tam olduğunu vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, her zaman Üniversitemizin yanında bulunan ve desteklerini esirgemeyen Dr. Bağcı’ya teşekkür ederek üstlenmiş olduğu yeni görevinde başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başbakan Başmüşaviri Dr. Cahit Bağcı ise şahsına verilen bu onurlu görevle birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız ülkemizi daha da geliştirmek, güçlendirmek, milli teknoloji, sanayi ve birikimle donatmak amacıyla yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın eğitimlerine katkı sunabilmek ve gerekli alt yapıyı kurmak için büyük bir gayretle çalışmalarına devam ettiğinin altını çizdi. 

Üniversitemizde yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Dr. Bağcı, Hitit Üniversitesi’nin hem Çorum merkezde hem de ilçelerimizde fiziki alt yapı başta olmak üzere her alanda büyük yatırımlar yaptığını ve gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarla da insanlığa fayda sağlayacak önemli başarılara imza attığını belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın çalışmalarındaki başarılarını tebrik eden Dr. Bağcı, bu başarıların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu ifade ederek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüze teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube