Yayınlanma Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba

Gazeteci-Yazar Bahadıroğlu Rektörümüzü Ziyaret Etti

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından düzenlenen “Asırlardır Sönmeyen Kandiller” konulu konferansı vermek üzere ilimize gelen Yazar Yavuz Bahadıroğlu, konferans öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti. 

Rektörümüzün çalışmalarının çok nitelikli ve kapsamlı projeler olduğunu, bu çalışmalarını çok beğendiğini belirterek özverili ve fedakâr bir şekilde çalışmalarının sonucu olarak Üniversitemizin geldiği noktanın takdire şayan olduğunu ifade eden Gazeteci-Yazar ve Tarihçi Yavuz Bahadıroğlu,  Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a başarılarının devamını diledi.

Yavuz Bahadıroğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek gazeteci, yazar ve tarihçi kişiliği başta olmak üzere, birçok alanda özellikle gençliğe ışık tutmasının büyük bir gurur ve onur olduğunu dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, insanlığa bıraktığı her türlü eserinden ve Çorum’a kadar gelerek konferans vermiş olmasından ötürü teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube