Yayınlanma Tarihi: 01 Aralık 2016 Perşembe

Ataması Yapılan ve Unvanda Yükselen Akademik Personelimize Cübbeleri Giydirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personelimize cübbeleri giydirildi.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına ataması yapılan Prof. Dr. Betül Bozkurt’a, Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. Barış Yılmaz ile Cerrahi Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. M. Murat Baykam’a; Doçent unvanına yükselen Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihal Özkayar, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümüne Doç. Dr. Sinan Başçeken, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne Doç. Dr. Metin Uçar ile Maliye Bölümüne Doç. Dr. Deniz Aytaç, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümüne Doç. Dr. Cengiz Baykasoğlu ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümüne Doç. Dr. Cem Koçak’a cübbeleri Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi. 

Üniversitemizde gerçekleşen son atamalar ve unvanı yükselen akademik personelimiz ile birlikte öğretim üyesi sayımız 45 Profesör, 48 Doçent ve 170 Yardımcı Doçent olmak üzere 263’e, toplam öğretim elemanı sayımız ise 639’a ulaşmıştır.

Ataması yapılan ve unvanda yükselen akademik personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.



HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube