Yayınlanma Tarihi: 01 Aralık 2016 Perşembe

Orman İşletme İl Müdürü Çatalçam’dan Rektörümüze Veda Ziyareti

Orman İşletme İl Müdürü Orhan Çatalçam, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Orman İşletme Müdürü Orhan Çatalçam’ın görevi dönemi boyunca, Üniversitemizin Kampüs sürecindeki katkılarının yadsınamayacak derecede büyük olduğunu belirterek Üniversitemizin kuruluşunun 10. yılı dolayısıyla Kuruçay Köyü mevkiinde 35 dönümlük bir alanda oluşturulan hatıra ormanına fidan dikimindeki büyük desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Aynı zamanda görevli bulunduğu süreçte, Çorum’a 5 milyonun üzerinde fidan dikilmesini sağlaması ve bu özverili çalışmalarından dolayı kendisini tebrik eden Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Orman ve Su İşleri Bakanlığına da tüm Türkiye’yi ağaçlandırma konusunda yaptıkları büyük görevlerindeki üstün çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Öte yandan Üniversitemizin ihtiyaçları doğrultusunda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyerek sadece Çorum merkezde değil,  başta Obruk Barajı çevresinde yapılan ve ilçelerimizdeki çalışmalarımızda da yanımızda bulunarak Çorum’a ve Üniversitemize verdiği katkılarla büyük hizmetleri dokunduğunu sözlerine ekleyen Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  yeni görev yeri olan Kahramanmaraş Bölge İl Müdür Yardımcılığına atanan Orhan Çatalçam’ın yeni görev yerinde de başarılı olacağına olan inancının tam olduğunu  ve yeni görevinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yapılan her çalışmanın memlekete yapılan yatırım olduğunu, hiçbir il ayırt etmeksizin yurdun her ilinde aynı çalışmaları yapacaklarını ifade eden Orman İşletme Müdürü Orhan Çatalçam, Üniversitemizin geleceğinin çok parlak olduğunu ve yüklendiği misyonu hakkıyla taşıyarak bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, bu gelişim ve büyümede en büyük katkı sahibi olan kişinin de Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a ait olduğunu, ayrıca kendisinin Çorum’a verdiği büyük hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube