Yayınlanma Tarihi: 13 Aralık 2016 Salı

Rektörümüze İl Sağlık Müdürü Dr. Öztürk’ten İade-i Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hüseyin Göksal makamında ziyaret ettiler.

Nazik ziyaretlerinden ötürü memnuniyet duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  sağlık konusunda birçok çalışmaya birlikte imza attıklarını, bundan sonrasında da çalışmalar ve projelerimizin artarak devam edeceğini ifade etti.

Aynı zamanda Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  Tıp Fakültesi öğrencilerimizin 2017 yılı itibarıyla 1. sınıftan itibaren eğitim-öğretim hayatlarına Üniversitemizde başlayacaklarını açıklayarak bu konuda çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Alkan,  Müdürlüğümüzle çalışmalara devam edeceğimizi ve şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da verecekleri katkı ve sağladıkları desteklerden ötürü başta İl Sağlık Müdürlüğüne ve İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk’e teşekkürlerini iletti.