Yayınlanma Tarihi: 22 Aralık 2016 Perşembe

Memur Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Rektörümüze Ziyaret

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levet Uslu ile Memur Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler. 

Üniversitemiz ile Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Çorum Şubesi tarafından organize edilen "Halep'te İnsanlık Ölüyor, Yetimler Gülerse İnsanlık Güler" konulu konferans öncesinde gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Üniversitemiz hakkında kısaca bilgi vererek bulunduğumuz dönem itibarıyla içinden geçtiğimiz zor döneme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin en köklü STK’larından olan Memur Sen’in ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayan bir vizyona sahip olduğunu sözlerine ekleyen Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalıştığı bilgisini de vererek ülke meselelerinde farkındalık sahibi olmasından, bu yolda atılımlar gerçekleştirmesinden ve yapılan bu nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

STK’ların temel hedeflerinin toplumsal sorunlara çözüm bularak toplumun gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu ifade eden Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin bu konuda farkındalık sahibi olduğunu, önemli bir misyona sahip olan STK’ların üniversitelerle ortak proje yapmasının önemine değinerek bu anlamda Rektörümüzün STK’larla iş birliğinde bulunarak birçok çalışmaya imza attığını ve STK’ların üniversitenin en önemli paydaşlarından biri olduğunun altını çizdi. Aynı zamanda, Halep'te İnsanlık Ölüyor, Yetimler Gülerse İnsanlık Güler" konulu konferansa ev sahipliği yapmalarından ötürü teşekkür eden Ali Yalçın, Rektörümüze yerlilik ve millilik ilkeleri doğrultusunda yapmış olduğu çalışma ve projelerinden dolayı da tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube