Yayınlanma Tarihi: 05 Aralık 2016 Pazartesi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Çoban’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Yahya Çoban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müdürlüğün çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizle yapılan ve yapılacak olan ortak projelerden bahseden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban,  Üniversitemizin çalışmalarını takip ettiğini, çalışmaları çok başarılı bulduğunu ve birlikten çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Çorum Valisi Necmettin Kılıç’ın kurumlar arası yapılan ortak projeleri çok önemsediğini, tüm kurumlarla ortak proje yürüttüklerini ve bu çalışmaların devam edeceğini ifade ederek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri başta olmak üzere çalışma sahasının çok kapsamlı ve geniş olduğunu sözlerine ekleyerek bu noktada birçok ortak iş birliklerinin faydalı ve güzel çıktıları getireceğine olan inancının tam olduğunu ifade etti. 

Üniversitemizin tüm birimlerinin her türlü hizmet ve ortak proje yapmaya hazır olduğunu, bu projelere imkânlar dahilinde destek verileceğini ve her zaman bu tür çalışmalara açık olduğumuzu sözlerine ekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine atanmasından ötürü Yahya Çoban’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube