Yayınlanma Tarihi: 08 Aralık 2016 Perşembe

Rektörümüzden Başbakan Danışmanı Prof. Dr. Lütfi Akça’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Başbakan Danışmanı Prof. Dr. Lütfi Akça’yı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kampüslerimizde ve ilçelerimizde yer alan Bakanlığa bağlı arazilerin tahsislerinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı olduğu dönemde Prof. Dr. Lütfi Akça’nın büyük desteklerini gördüklerini ifade ederek gösterdiği yakın ilgi ve verdiği desteklerden ötürü Üniversitemiz ve ilimiz adına Prof. Dr. Akça’ya teşekkür etti.

Üniversitemizin mevcut durumu hakkında bilgiler vererek Üniversitemizin Çorum gönüldaşlarının destekleriyle çok kısa sürede büyük mesafeler kat ederek sadece bölgemizde değil, ülkemizde de farkındalık oluşturduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, elde edilen bu güzel sinerji ile Hitit Üniversitesinin çok daha iyi konuma geleceğine inandığını vurgulayarak Başbakan Danışmanı Sayın Prof. Dr. Lütfi Akça’ya yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Üniversitemizde yaşanan gelişmelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça da şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman ve her konuda Üniversitemize destek vereceklerini belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube