Yayınlanma Tarihi: 08 Aralık 2016 Perşembe

Rektörümüzden Feyzullah Kıyıklık’a Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık’ı ziyaret etti.

Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin tüm mensuplarının gayretli çalışmaları beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğini belirterek Üniversitemize verdiği ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’a teşekkür etti.

Üniversitemizdeki olumlu gelişmeleri büyük bir memnuniyetle takip ettiğini belirten Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın yapmış olduğu başarılı ve gayretli çalışmalarla Hitit Üniversitesi’nin her anlamda şehirle bütünleşerek gelişimine hızla devam ettiğini belirtti. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da Üniversitemiz için her türlü katkı ve desteği vermeye gayret edeceğini ifade eden Kıyıklık, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.