Yayınlanma Tarihi: 23 Şubat 2016 Salı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çorum Şubesi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Attila Alpay ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizin ilimizdeki tüm STK’larla olduğu gibi Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile de yakın bir işbirliği içerisinde olduğunu ifade eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Attila Alpay, 01-07 Mart Yeşilay haftası kapsamında Üniversitemiz ile ortak etkinlikler yapmak istediklerini belirterek vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektörümüze teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin sahip olduğu bilgi birikimiyle bulunduğu topluma en fazla faydayı sağlamak amacıyla gayretli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek toplum yararına hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlara Üniversitemizin kapılarının her zaman açık olduğunu vurguladı.