Yayınlanma Tarihi: 26 Şubat 2016 Cuma

ÇORİM-DER’den Rektörümüze Ziyaret

Çorum İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Ayhan Boyraz ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette üniversitemizde yapılan çalışmaların ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişimine büyük katkılar sağladığını ifade eden ÇORİM-DER Başkanı Ayhan Boyraz, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı başta Rektörümüz Prof. Dr. Alkan olmak üzere tüm Hitit Üniversitesi çalışanlarına teşekkür ederek Rektörümüzü “Öncülere Vefa” etkinlikler dizisi kapsamında düzenlenecek olan Cahit Zarifoğlu Şiir Dinletisi’ne davet etti. 

Ülkemizin büyümesini ve gelişmesini sağlayan, şuanda dünya çapında birçok çalışma yapmamıza fırsat veren ekibin mayasının atıldığı ve eğitimini aldığı, ülkemizin din eğitimi tecrübesinin en önemli kurumlarından birisi olan İmam Hatip Liselerinin dünyanın birçok Müslüman ülkesinde de model olarak görüldüğünü vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da ÇORİM-DER yönetimine nazik ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı teşekkür ederek Hitit Üniversitesi olarak ilimize katkı sağlayan tüm STK’ların her zaman yanında olduklarını belirtti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube