Yayınlanma Tarihi: 26 Şubat 2016 Cuma

Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen Küresel Para Savaşları konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Üniversitemize gelen Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Düzenlediği konferans, panel gibi etkinliklerin yanı sıra yazdığı kitaplarla toplumun bilinçlendirilmesine ve gençlerin gelişimine katkılar sağlayan Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu’nun Üniversitemizi ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yoğun bir katılım ve başarıyla gerçekleştirilen konferansımızda vermiş olduğu değerli bilgilerinden dolayı teşekkür etti.   

Her fırsatta başta öğrenciler olmak üzere toplumun her kesimiyle bir araya gelmekten ve bilgi paylaşımında bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Yrd. Doç. Dr. Ramazan Kurtoğlu da toplumda farkındalık oluşturmak adına bu ve benzeri etkinliklerin önemli olduğunu vurgulayarak göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube