Yayınlanma Tarihi: 13 Mart 2016 Pazar

AK Parti Çorum Milletvekili Ceritoğlu Kurt ve AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu Rektörümüzü Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve Ak Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Her anlamda şehirle bütünleşen Üniversitemizdeki olumlu gelişmeleri yakından ve büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini belirten Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Üniversitemizin yaptığı başarılı çalışmaların şehrimizin gelişmesinde önemli bir paya sahip olduğunu vurgulayarak Hitit Üniversitesi’nin her anlamda büyük bir gelişim gösterdiğini ifade etti. Bekiroğlu, bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonrada Rektör Prof. Dr. Alkan’a vermiş oldukları desteklerin devam edeceğini belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemizin bulunduğu bölgeye fayda sağlayacak çalışmalar gerçekleştirmeye büyük bir önem verdiğini ifade eden AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Rektörümüzün göreve geldiği günden beri birçok ortak çalışmayı birlikte gerçekleştirdiklerini, bundan sonrasında da ortak çalışmalarının devam edeceğine inandığını belirterek her türlü projeye destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. Üniversitemizin tamamlanan projelerle birlikte daha da güçlendiğini ve büyüdüğüne dikkat çeken Ceritoğlu Kurt, Üniversiteyi bir marka haline getirmek için her kesimle ortak iş birliği içerisinde çalışmalarını hızla sürdüren Rektörümüze ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.    

Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler vererek Üniversitemizin tüm mensuplarının gayretli çalışmaları beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin, sahip olduğu bilgi birikimiyle bulunduğu coğrafyaya en fazla fayda sağlamak amacıyla her anlamda değişim ve dönüşümün öncüsü olmaya gayret ettiğini vurgulayarak farklı alanlarda düzenlenen sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin illerin sosyal gelişime büyük katkılar sağladığını inandığını belirtti. Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin 10. yıl Meslek Yüksekokulumuzun 40. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında çok geniş bir yelpazede ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok etkinlik düzenleneceğini ifade ederek nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu’na teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube