Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2016 Pazar

Bahçeşehir Okullarından Rektörümüze Ziyaret

Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Savaş Boyar ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaları takip ettiklerini ifade eden Savaş Boyar, 15 Nisan 2016 Cuma günü yapılacak olan Bahçeşehir Okulları Çorum Kampüsü tanıtım toplantısına Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı davet ederek başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin kapılarının toplumun her kesimine her zaman açık olduğunu vurguladı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Savaş Boyar ve beraberindekilere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, tüm okul yönetimine eğitim hayatında başarılar diledi.