Yayınlanma Tarihi: 29 Mart 2016 Salı

Rektörümüzden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ermiş’e Teşekkür Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, birkaç hafta öncesinde Üniversitemiz Bilimsel Teknik Uygulama Araştırma Merkezi (HÜBTUAM) bünyesinde kurularak hizmete giren “Toprak Analiz Laboratuvarı”na vermiş olduğu katkılardan dolayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Toprak analizi ile ilgili en güncel teknolojiye sahip olan laboratuvarımızın, Çorum çiftçisinin ürün kalite ve miktarının artırılmasına katkı sağlayacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bu süreçteki değerli katkılarından dolayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş’e ve Müdürlük personeline Üniversitemiz ve İlimiz adına teşekkür ederek Ermiş’e plaket takdim etti. Benzer ortak çalışmaların bundan sonra da devam etmesini istediğini sözlerine ekleyen Rektör Alkan, Erkan Elfaz Ermiş’e çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitelerin toplumla içe içe olduğu ve topluma hizmet ettiği zaman daha değerli olduğunu ifade eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş de Toprak Analiz Laboratuvarı’nın Çorum’da ileriye dönük tarım politikası oluşturulmasına büyük katkılar sağlayacağını belirterek laboratuvarın, vatandaşın ve toplumun üniversiteye bakış açısını değiştirecek atılımlardan birisi olduğunu vurguladı.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube