Yayınlanma Tarihi: 24 Nisan 2016 Pazar

Rektörümüz Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış’ı makamında ziyaret etti.

Üniversite olarak sağlık konusunda hassas olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında fiziksel aktivitelere katılımın teşvik edilmesi ve Üniversitemiz bünyesinde fiziksel aktivite imkânlarının geliştirilmesi amacıyla Üniversitemize verdiği bisikletlerle öğrencilerimize sağlıklı yaşam ve ekoloji konularında farkındalık oluşturmaya dönük katkılarından dolayı Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Çorum Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış da Üniversitemizin Çorum’a büyük ölçüde katma değer sağladığını ve topluma yarar sağlayacak pek çok başarılı projeye imza attığını belirterek Sağlık Bakanlığı olarak amaçlarının sağlıklı ve hareketli yaşam kültürünü toplumumuza yerleştirmek olduğunun altını çizdi.