Yayınlanma Tarihi: 03 Nisan 2016 Pazar

Rektörümüzden Zeki Gül’e Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner ve BESYO öğretim elemanları ile birlikte Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Ziyarette, 25-30 Ekim 2016 tarihlerinde ilimizde Üniversitemizin organize edeceği 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası (WUC) hakkında bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, dünyanın pek çok ülkesinden ilimize yüzlerce spor insanının katılacağı uluslararası bir etkinliğe ev sahipliği yapılacak olmasının ilimiz açısından büyük bir önem taşıdığını ifade ederek organizasyonu en güzel şekilde tamamlamak için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini vurguladı. Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan ata sporumuzun gelecek kuşaklara taşınması için de bu organizasyonun önemli bir rol oynayacağını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, ilimizin uluslararası arenada da en iyi şekilde tanınmasına vesile olacağını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de ilimizin ve Üniversitemizin tanınırlığının artmasında bu ve benzeri etkinliklerin büyük önem arz ettiğini ifade ederek böylesine bir organizasyonun ilimizde yapılacak olmasından dolayı büyük bir gurur duyduğunu belirtti. Gül, 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nın için Türkiye Güreş Federasyonu olarak ellerinde gelen desteği vereceklerini söyleyerek ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.  



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube