Yayınlanma Tarihi: 18 Mayıs 2016 Çarşamba

Atlas Gençlik İzcilik Spor Kulübü Derneği Rektörümüzü Ziyaret Etti

Atlas Gençlik İzcilik Spor Kulübü Derneği Müdürü Mustafa Özdemir ve beraberindeki öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette; milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetişmesine katkı sağlamayı ve gençleri değerler eğitimiyle topluma kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Atlas Gençlik İzcilik Spor Kulübü Derneği Müdürü Mustafa Özdemir, dernek bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Şu anda en önemli sermayenin beşeri sermaye, insan gücü olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, bütün gücümüzü, enerjimizi başta gençler olmak üzere kişilerin eğitimine aktarılmasının büyük önem arz ettiğini belirterek eğitim sadece derslerden ibaret olmayıp sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinde eğitimin başka bir yanı olduğunu vurguladı.

Günümüz dünyasında pek çok çeldiricinin özellikle genç nesiller için büyük bir tehlike olduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Alkan, bunları fark eden ve gerekli önlemleri alarak kendilerini bunların zararlarından koruyabilecek olgunluk ve ferasetteki bir gençliğin yetişmesinden dolayı Atlas Gençlik İzcilik Spor Kulübü Derneği Müdürü Mustafa Özdemir’e teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube