Yayınlanma Tarihi: 18 Mayıs 2016 Çarşamba

Rektörümüz Çorum Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan’ı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ile birlikte Eczacılık Haftası dolayısıyla Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sönmez Çalışkan’ı ziyaret etti.

Üniversite olarak sağlık konusunda hassas olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Sağlık Bakanlığı ile yapılan afiliasyon sonrasında Tıp Fakültemizde şimdiye kadar ilimizde yapılmayan/yapılamayan pek çok operasyonun yapılabilir hale geldiğini ve bu noktada çok ciddi gelişmelerin kat edildiğini belirterek Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sönmez Çalışkan’ın şahsında sağlık sektörünün vazgeçilmez bir parçası olan tüm eczacıların Eczacılık Haftasını kutladı.

Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sönmez Çalışkan da Çorum Eczacı Odası’nın, Üniversitemizin yapacağı her türlü etkinliğe destek vermeye hazır olduğunu vurgulayarak ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.