Yayınlanma Tarihi: 21 Haziran 2016 Salı

Üniversitemiz Girişimci Liderler Kulübünden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Girişimci Liderler Kulübü Başkanı Ergin Korkmaz ve kulüp yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Kulübün işleyişi ve faaliyetleri hakkında Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a bilgiler veren Üniversitemiz Girişimci Liderler Kulübü Başkanı Ergin Korkmaz, öncelikli hedeflerinin üniversitemizde girişimcilik ve liderlik kültürünün oluşmasını sağlamayı, her alanda girişimci ve lider bir ruhla hareket eden donanımlı gençleri ülkemize kazandırmayı amaç edindiklerini ifade ederek desteklerden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla öğrencilerimizin her alanda başarılı olmaları için gayret ettiklerini dile getirerek öğrencilerimizin kulüp faaliyetlerini çok önemsediklerini belirtti.  Bu kapsamda, öğrencilerimizin ulusal/uluslararası sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını ve Üniversite imkânları dâhilinde desteklemekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden  Prof. Dr. Alkan, Girişimci Liderler Kulübü öğrencilerine başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube