Yayınlanma Tarihi: 30 Haziran 2016 Perşembe

Üniversitemizin Çalışan Sayısı Her Geçen Gün Artıyor

Üniversitelerin en önemli gelişmişlik düzeylerinden biri de üniversitelerin çalışan akademik ve idari personelinin nitel ve nicel olarak artmasıdır.  

Hitit Üniversitesi olarak bu anlayışla hareket eden Üniversitemizin 2011 yılı itibarıyla öğretim elemanı 355 ve idari personeli 256 olup toplamda 611 çalışanı mevcut iken 2016 yılı itibarıyla öğretim elemanı sayısı 671 ve idari personeli 362’ye ulaşıp toplamda bu sayı %70’lik bir artışla 1033’e ulaşmıştır.

Bu kapsamda Üniversitemizde 1000. personeli olarak göreve başlayan Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Hüseyin Kayadibi Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Nazik ziyaretinden ötürü teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitelerin gelişmişlik düzeylerinin akademik ve idari personel sayısının artmasıyla da doğru orantılı olduğunu, her geçen gün sayımızın ve kalitemizin arttığını belirterek bu gelişmelerin hiçbirinin tesadüf olmadığını ve bu çalışmaların çıktılarını aldıklarını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Doç. Dr. Hüseyin Kayadibi’nin de Üniversitemize 1000.çalışan olarak başlamasının mutluluk verici bir gelişme olduğunu sözlerine ekledi.

Doç. Dr. Hüseyin Kayadibi de Üniversitemizin 1000. üyesi olmasının hoş bir rastlantı olduğunu aynı zamanda sayıca artışımızın beraberinde nitel olarakta her geçen gün çalışmalarımızın giderek arttığını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a yapmış olduğu çalışma ve gelişmelerden dolayı teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube