Yayınlanma Tarihi: 09 Haziran 2016 Perşembe

Unvanda Yükselen Akademik Personelimize Cübbesi Giydirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen akademik personelimize cübbeleri giydirildi.

Profesör unvanına yükselen İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Gezer’e, Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Sönmez’e Profesör cübbesi ve Doçent unvanına yükselen Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’a Doçent cübbesi Rektörümüz Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

Üniversitemizde gerçekleşen son atamalar ve unvanı yükselen akademik personelimiz ile birlikte öğretim üyesi sayımız 50 Profesör, 42 Doçent ve 167 Yardımcı Doçent olmak üzere 259’a, toplam öğretim elemanı sayımız ise 657’e ulaşmıştır.

Unvanı yükselen öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ