Yayınlanma Tarihi: 14 Temmuz 2016 Perşembe

Rektörümüz KYK Genel Müdürü Sinan Aksu’yu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Sinan Aksu’yu ziyaret etti.

KYK Yurtlarının profesyonel bir yaklaşımla öğrencilerimize hizmet etmeye devam ettiğini, sadece konaklama noktasında değil, gerçekleştirilen atılımlarla öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine de önemli katkılar sağladığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, öğrencilerimize ev ortamı standartlarında hizmet veren KYK yurtlarını çok önemsediklerini vurguladı. 

Üniversitemizin her geçen gün büyüdüğünü ve öğrenci sayısının arttığını dile getiren Rektör Prof. Dr. Alkan, sadece merkezdeki değil ilçelerimizdeki birimlerde de yükseköğretim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini ve bu çerçevede ilçelerimize konuşlandırılacak olan yurtların büyük önem arz ettiğini belirterek Üniversitemizin artan öğrenci sayısıyla orantılı olarak yurt kapasitelerinin arttırılmasından dolayı KYK Genel Müdürü Sinan Aksu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan yatırımların ve çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen KYK Genel Müdürü Sinan Aksu da Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube