Yayınlanma Tarihi: 08 Eylül 2016 Perşembe

Rektörümüzden KOSGEB Çorum Müdürü Hami Danış’a Teşekkür Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Girişimcilik Dersi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı ile birlikte KOSGEB Müdürü  Hami Danış’ı makamında ziyaret etti. 

Üniversitemiz ile KOSGEB arasında devam eden işbirliğinin daha da artmasının önemini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi’nde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde seçmeli ders olarak sunulan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” nin devam ettiğini belirterek Fakültemizde yer alan İşletme, İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Maliye Bölümleri’nde yürütülecek olan Girişimcilik dersinin öğrencilerimize yeni bir bakış açısı kazandıracağını dile getirdi. 

Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin Üniversitemizin diğer Fakülte ve Meslek Yüksekokullarında da yaygınlaşacağını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Uygulamalı Girişimcilik Derslerinde sağladığı yardım ve katkılarından dolayı başta KOSGEB Müdürü  Hami Danış olmak üzere tüm KOSGEB çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSGEB Çorum Müdürü Hami Danış da KOSGEB olarak Üniversitemize destek vermeye her zaman hazır olduklarını ifade ederek Üniversite-Sanayi işbirliğinin sağlanması ve sürekliliği konusundaki gayretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkürlerini sundu.  

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile ilgili detaylı bilgiler dersin yürütülmesi amacıyla hazırlanan www.girisimcilik.hitit.edu.tr yer almaktadır. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube