Yayınlanma Tarihi: 31 Ocak 2017 Salı

Rektörümüzden Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cem Zorlu’yu makamında ziyaret etti.

Yeni kurulan Vakfa atanan Maarif Vakfı Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cem Zorlu’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyarette Başkan Prof. Dr. Cem Zorlu’dan Vakfın faaliyetleri ve hedefleriyle ilgili bilgiler aldı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Vakıf ile ilgili açıklamalarına değinilen görüşmede, kuruluş aşaması tamamlanan Maarif Vakfına üç kritik talimat vermesi konusunun önemini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu talimatların “193 ülkeye gidin”, “FETÖ'nün etkin oldukları yerlere yönelin” ve “Örgüt okullarına Türk okulu denmesine de izin vermeyin” maddelerinin Vakfın ne kadar büyük ve önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Bu anlamda Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Vakıf ile birlikte Üniversitemizin her tür proje ve çalışmada yer almayı istediklerini dile getirerek Başkan Prof. Dr. Cem Zorlu’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Maarif Vakfı Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cem Zorlu,  Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Üniversitemizle birlikte ortak proje ve çalışmalarda yer almaktan mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube