Yayınlanma Tarihi: 15 Şubat 2017 Çarşamba

Diyanet İşleri Başkanlığından Öğrencilerimize Özel Umre Turları

İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti. 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerinin bilgi, görgü, tecrübe, dini duygu ve motivasyonlarının artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla özel umre turlarının düzenlendiği bilgisini veren İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, öğrencilerimize söz konusu turlara katılma çağrısında bulunarak her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Çorum İl Müftülüğü ile Hitit Üniversitesinin ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğini vurguladı. 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Çorum İl Müftülüğü tarafından çok güzel projelerin yapıldığına dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Üniversitemizin de Müftülüğümüz ile başta İlahiyat Fakültesi olmak üzere ilgili tüm birimlerle ortak çalışmalar yaptığının altını çizdi. Her iki kurum arasındaki ikili işbirliklerin artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretlerinden dolayı İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın’a teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen özel umre turları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.




HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube