Yayınlanma Tarihi: 16 Şubat 2017 Perşembe

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden Ziyaret

Çorum Hitit Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin sivil toplum kuruluşlarıyla sinerji içinde çalışarak ortak proje ve çalışmalara büyük önem verdiğini, bu kapsamda paydaşlarımızla Üniversitemizin gelişimi ve büyümesine katkı sunabilecek her kuruma kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu sözlerine ekledi.

İkili iş birliklerini önemsediklerini ve Üniversitemizle birlikte çalışmaktan büyük gurur duyacaklarını belirten Çorum Hitit Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın çalışmalarını büyük memnuniyetle takip ettiklerini, birçok somut çalışması sonucunda ilimiz ve Üniversitemize büyük katma değer sağladığı için kendisini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.