Yayınlanma Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi

11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonası (Futsal’2017) Toplantısı Yapıldı

09-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ilimizde gerçekleştirilecek olan 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonasına (Futsal’2017) ilişkin toplantı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında yapılan toplantıya Üniversitemiz Genel Sekreteri Erdal Kanık, BESYO Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner, BESYO öğretim elemanları, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli katıldı.  

Futsal’2017’ye ilişkin mevcut durum değerlendirmesi yapılarak teknik detayların görüşüldüğü toplantıda, ilimize ve üniversitemize büyük yarar sağlayacak bu organizasyonun başarılı geçmesi için hazırlık çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği vurgusu yapıldı.

Dünyanın pek çok ülkesinden ilimize çok sayıda spor insanının katılacağı uluslararası etkinliğe tekrar ev sahipliği yapılacak olmasının, üniversitemiz ve ilimiz açısından büyük bir önem taşıdığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise geçtiğimiz Ekim ayında düzenlenen 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonasında olduğu gibi 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonasının da üst düzey bir gayretle üniversitemize ve ilimize yakışır bir şekilde başarıyla tamamlanacağına yürekten inandığını belirterek her zaman olduğu gibi bu organizasyonun da düzenlenmesinde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız olmak üzere katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube