Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2017 Pazar

BESYO Öğrencimiz “İlimle Yükselen Medeniyete Yolculuk: Endülüs” Programında

İlimle yükselen medeniyet olarak adlandırılan Endülüs’ün, başta İslam medeniyeti olmak üzere tüm dünyaya eğitim, sanat, tıp, astroloji ve birçok alandaki katkısının gençlerimiz tarafından yerinde görülmesi amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen  “İlimle Yükselen Medeniyete Yolculuk: Endülüs” Programı ile gençlerimiz farklı farklı ülkeleri ziyaret etme fırsatı buluyor. 

Bu çerçevede; 27 Mart-03 Nisan 2017 tarihlerinde arasında İspanya'nın Malaga, Granada, Kurtuba, Sevilla, Toledo ve Madrid şehirleri ile Türkiye’de İstanbul’u kapsayan programda Üniversitemizi ve şehrimizi temsil etmek üzere ülke genelindeki 40 katılımcıdan biri olarak Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Seda Palancı yer alacaktır.

Program öncesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret eden öğrencimiz Seda Palancı, vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektörümüze teşekkür etti. 

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederek öğrencilerimizin her alanda başarılı olmaları için gayret ettiklerini belirtti. Bu kapsamda öğrencilerimizin ulusal/uluslararası sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını önemsediklerinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencimize başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube