Yayınlanma Tarihi: 31 Mart 2017 Cuma

Rektörümüz Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre önce Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne Rektör olarak atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin tüm kurumlarla işbirliği yapmaya her zaman istekli ve hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç de her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek nazik ziyaretinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.