Yayınlanma Tarihi: 06 Mart 2017 Pazartesi

Rektörümüz Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen “Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri” projesi kapsamında gerçekleştirilen söyleşi programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Konuşmasında; dünyada her şeyin değiştiğini ve bunun da eğitime yansıdığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, günümüzde X, Y, Z kuşağı olmak üzere sınıflandırmalar yapıldığını ve Z kuşağındaki öğrencilerin yaklaşımlarının ve algılarının daha iyi anlaşılmasının büyük önem arz ettiğini vurguladı. Zamanın hızlı geçtiğine dikkat çekerek, her alanda yapılacak bir şeyler olduğunu ve bu bağlamda zamanı olabildiğince dolu dolu geçirmeleri yönünde öğrencilere önerilerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Birincilik eşittir rahatsızlık” söylemini ifade ederek başarı için rahatlıktan vazgeçilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ülkemizde sağlanan pek çok imkânın olduğunu ve nitelikli, insanlığa yarar sağlayacak çalışmalarla bu fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, konuşmasının devamında Üniversitemize ilişkin bilgi paylaşımında bulundu. Program, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın öğrencilerin sorularını cevaplandırmasının ardından sonra erdi. 

 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube