Yayınlanma Tarihi: 18 Nisan 2017 Salı

Azerbaycan Büyükelçiliğinden Rektörümüze Ziyaret

Azerbaycan Cumhuriyeti Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve yabancı uyruklu öğretim elemanımız Öğr. Gör. Sevinç Akhundova da hazır bulundu.

Kardeş ülke Azerbaycan ile ülkemiz arasında yapılacak olan ortak eğitim faaliyetleri ve öğrenci değişimi konularının ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Azerbaycan’a “tek millet, iki devlet” bakış açısıyla baktığımız öğrencilerimizi diğer öğrencilerimizle birlikte çok önemsediklerini ve gücü yettiğince eğitim öğrenimlerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Azerbaycan Cumhuriyeti Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova ise Üniversitemizle birlikte ortak çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ve öğrenci değişim programlarını önemsediklerini ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaretin ardından Doç. Dr. Necibe Nesibova, Üniversitemizde eğitim öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerimizle bir araya gelerek karşılıklı istişarede bulundu.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube