Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2017 Salı

Rektörümüz İmam Hatip Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile il merkezindeki imam hatip lise ve ortaokul müdürleriyle Rektörlük Senato Salonunda istişare toplantısı yaptı.

İl merkezinde bulunan 5 imam hatip lisesi ve 10 imam hatip ortaokul müdürlerinin katıldığı görüşmede, geleceğe dönük projeksiyonlar, birlikte yapılabilecek iş birlikleri ve protokollar olmak üzere birçok konu gündeme alındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birçok çalışmayı birlikte yürüttüklerini, aynı şekilde imam hatip lise ve ortaokullarıyla da operasyonel şekilde ortak çalışmalara imza atmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizle birlikte yapılması planlanan çalışmalarda somut çalışmaların önemli olduğunu konusu üzerinde durarak şu anda Üniversitemizin birçok alanda geliştiğini ve bu anlamda gereken desteği vermeye hazır olduklarını da belirtti. Birlikte yapılacak ortak çalışmalarda gönüllülük ilkesinin önemli bir unsur olduğunu da ifade eden Prof. Dr. Alkan, “Üniversitemizin imkanları herkese açık. Bugün burada sizlerin öneri ve fikirlerinizle bir yol haritası çıkarmak arzusundayız.”  diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise görüşmede “Göreve geldiğimizden bugüne kadar Rektörümüzle pek çok iş birliği ve protokol imzaladık.  Rektörümüz şimdiye kadar hiçbir projemize olumsuz bakmadı, her zaman şehrin ve eğitimin emrine amade oldu. Bu noktada bizler kendisine çok teşekkür ediyoruz.  Rektörümüzün hareketliliği ve fedakarlığıyla yapmış olduğu her çalışmanın sonucunda Çorum kazanıyor.” diye konuştu. 

İl Milli Eğitim Müdürü Büyük konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Bugün burada bizlere düşen görev ahlaki ve akademik açıdan çok güçlü olmamızdır. Bunu da iyi bir iş birliyle sağlayabiliriz.  Bizler gönüllülük ilkesiyle daha sağlam bir gelecek için bu bayrağı gençlere teslim etmemiz gerekiyor.”

Toplantı, il merkezi imam hatip lisesi ve ortaokul müdürlerinin öneri ve görüşlerine açılarak görüşmede bilgi alışverişinde bulunuldu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube