Yayınlanma Tarihi: 25 Mayıs 2017 Perşembe

Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni akademik ve idari personelimiz, mezun öğrencilerimiz ve çok sayıda mezun öğrenci ailelerinin katılımıyla büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Alapala Makine Gıda Sanayi Tic. A.Ş. Fabrika Müdürü Fatih Zihar, Tiryaki Holding Orta Anadolu Tarım Gıda Sanayi Tic. A.Ş. Fabrika Müdürü Kürşat Cengiz ve Duduoğlu Çelik Döküm Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Selim Duduoğlu’nun da katılımları ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Alanında gerçekleştirilen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Programda ilk olarak mezun öğrenciler adına Mühendislik Fakültesi birincisi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Aysun Barbaros bir konuşma yaptı. Tören, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kılıçarslan’ın konuşması ile devam etti. Ardından dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgesi ve plaket takdimine geçildi. Mühendislik Fakültesi birincisi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Aysun Barbaros, ikincisi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Taylan Yücel ve üçüncüsü Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Anıl Şükrü Armağan’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kılıçarslan ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Öncü Akyıldız tarafından verildi.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde ilk üçe girme başarısı gösteren bölüm birinci Taylan Yücel, ikinci Anıl Şükrü Armağan ve üçüncü Fatih Ekiz’e mezuniyet belgeleri ve plaketleri Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Kılıçarslan ve Bölüm Başkanı Yardımcıları Doç. Dr. Cengiz Baykasoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Mert Şafak Tunalıoğlu tarafından verildi.

Kimya Mühendisliği Bölümü’nde ilk üçe girme başarısı gösteren birinci Mehtap Demirel, ikinci Buket Başpınar ve üçüncü Kadriye Kapusuz’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri Fatih Zihar ve Kürşat Cengiz tarafından verildi.

Gıda Mühendisliği Bölümü’nde ilk üçe girme başarısı gösteren birinci Aysun Barbaros, ikinci İsmigül Ayyıldız ve üçüncü Onur Albayrak’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nedim Albayrak tarafından verildi.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’ne katkılarından dolayı Duduoğlu Çelik Döküm Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Selim Duduoğlu’na Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Sönmez tarafından teşekkür plaketi verildi. Ardından Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde ilk üçe girme başarısı gösteren birinci Kardelen Gümüşlüoğlu, ikinci Oğuzcan Sinir ve üçüncü Mehmet Küreş’e mezuniyet belgeleri ve plaketleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Sönmez ve Selim Duduoğlu tarafından verildi.

Dereceye giren öğrencilere belge ve plaket takdiminden sonra, Mühendislik Fakültesi’nde bu yıl mezun olan yaklaşık 500 öğrencimize, akademisyenlerimizce mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini alan mezun öğrencilerimiz mezun olmanın sevinciyle, program sonunda büyük bir coşku içerisinde hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. 

Program sonunda mezun öğrencilerimiz hocaları ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekerek hayatlarında dönüm noktası olan bu anlarını kayıt altına aldılar.


Hitit Üniversitesi Rektörlüğü



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube