Yayınlanma Tarihi: 25 Mayıs 2017 Perşembe

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni akademik ve idari personelimiz, mezun öğrencilerimiz ve çok sayıda mezun öğrenci ailelerinin katılımlarıyla büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, KOSGEB Kobi Uzmanı Gökhan Yürürer ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çorum İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk’un katılımları ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Alanında gerçekleştirilen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Programda ilk olarak mezun öğrenciler adına Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu birincisi Abdulsamet Kurnaz bir konuşma yaptı. Tören, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık ve Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün konuşmaları ile devam etti. Ardından programda dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgesi ve plaket takdimine geçildi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu birincisi Abdulsamet Kurnaz, ikincisi Mustafa Tahsin Ertürk ve üçüncüsü Aşur Kaya’ya mezuniyet belgeleri ve plaketleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül tarafından verildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı’nda ilk üçe girme başarısını gösteren program birincisi Mustafa Tahsin Ertürk, ikincisi Ayten Şimşek ve üçüncüsü Ozan Kara’ya mezuniyet belgeleri ve plaketleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Muhasebe ve Vergi Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Doğan Demirci ve öğretim elemanları tarafından verildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 10’da 10 Projesi kapsamında kamu Destek Buluşmaları ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi etkinliklerine sağladığı katkı sebebiyle Öğr. Gör. Fatih Şanöz’e Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından plaket takdimi yapıldı. KOSGEB Çorum Müdürlüğü tarafından verilen Girişimcilik dersini başarı ile tamamlayan öğrencilerimize “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” katılım belgeleri, KOSGEB KOBİ uzmanı Gökhan Yürürer ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Çorum İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk tarafından verildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İşletme Programı’nda dereceye giren birinci Ayşe Akyar, ikinci Mergül Acinik ve üçüncü Buse Aksakal’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İşletme ve Yönetim Organizasyon Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sıdıka Öznur Sakınç ve öğretim elemanları tarafından verildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı’nda dereceye giren birinci Emre  Şahin, ikinci Murat Eğri ve üçüncü Tayfun Kılıç’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Alper Bora Demirel ve öğretim elemanları tarafından verildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı’nda ilk üçe girme başarısı gösteren program birincisi Kübra Aydın, ikincisi Nevim Çevik ve üçüncüsü Arzu Kılıç’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Gökçe ve öğretim elemanları tarafından verildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı’nda ilk üçe girme başarısı gösteren program birincisi Aşur Kaya, ikincisi Göknur Körpınar ve üçüncüsü Duygu Altun’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Yıldırım ve öğretim elemanları tarafından verildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı’nda ilk üçe girme başarısı gösteren program birincisi Nazime Aralıklı, ikincisi Damla Özyılmaz ve üçüncüsü Berkay Gökgöz’e mezuniyet belgeleri ve plaketleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet Aknar ve öğretim elemanları tarafından verildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma Hizmetleri Programı’nda ilk üçe girme başarısını gösteren program birincisi Abdulsamet Kurnaz, ikincisi Ece Nur Özkul ve üçüncüsü Ceyda Nur Topak’a mezuniyet belgeleri ve plaketleri Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ömer Faruk Karakaş ve öğretim elemanları tarafından verildi.

Dereceye giren öğrencilere belge ve plaket takdiminden sonra, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda bu yıl mezun olan yaklaşık 400 öğrencimize, akademisyenlerimizce mezuniyet belgeleri takdim edildi. Mezuniyet belgelerini alan mezun öğrencilerimiz mezun olmanın sevinciyle, program sonunda büyük bir coşku içerisinde hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. 

Program sonunda mezun öğrencilerimiz hocaları ve aileleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çekerek hayatlarında dönüm noktası olan bu anlarını kayıt altına aldılar.

 

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube