Yayınlanma Tarihi: 03 Mayıs 2017 Çarşamba

Rektörümüz Tıp Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Erol Olçok Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mete Dolapçı ve fakülte öğretim elemanları katıldı. 


Toplantıda konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tıp Fakültesinin ilimiz ve Üniversitemiz için gerekliliğine ve önemine istinaden yürütülen yoğun çalışmalar sonucunda Sağlık Bakanlığı ve Üniversitemiz arasında yapılan afiliasyon sonrasında Tıp Fakültesi ve sağlık alanında büyük ve hızlı ilerlemeler kaydedildiğini ifade ederek Türkiye’ye örnek olan afiliasyon sonucunda öğretim elemanlarımız, alanında uzman hekimlerimiz ve sağlık ekibinin olağanüstü gayretleri sonucunda hastanemizin çok önemli başarılara imza attığını belirtti. Artık ilimizde, hemen her türlü branşta pek çoğu ilk olan çok sayıda operasyon ve tedavi konusunda uzman Tıp Fakültesi öğretim üyelerimizle birlikte hastanemizdeki hekimlerimiz tarafından gerçekleştirildiğinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, İlimizde yapılan bu nitelikli ve başarılı ameliyatların hastaların sağlığına kavuşmasında çok önemli rolü olduğunu söyleyerek yakalanan ivmeyle birlikte ülkemize ve daha da önemlisi insanlığa katkı sağlayacak pek çok başarılı çalışmanın gerçekleştirileceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı. 


Üniversitemizin tüm birimlerinde başta bulunduğumuz şehir ile bölge olmak üzere ülkemiz ve tüm insanlığa fayda sağlamak adına tüm çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin başarı çıtasının her geçen gün yükseldiğini ifade ederek “Elde edilen başarı şüphesiz öğretim elemanlarımızın gayretleri sonucunda gerçekleştirilen faaliyetlerin birer ürünüdür. Üniversitemizin yakalamış olduğu bu sinerji ile her geçen gün yeni başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum” dedi.  


Konuşmasının sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, hastaların sağlığına kavuşmalarında uyguladıkları başarılı tedavi yöntemlerinden, Tıp Fakültemizin gelişimine sağladıkları katkıdan ve Tıp eğitiminin başlatılmasındaki gayretlerinden dolayı başta Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mete Dolapçı ve tüm fakülte öğretim elemanları olmak üzere uzman doktorlarımıza ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube