Yayınlanma Tarihi: 15 Haziran 2017 Perşembe

Üniversitemizin Geleneksel İftar Programı Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programımız Meslek Yüksekokulu Kampüsü Merkez Yemekhanesi’nde tüm akademik, idari ve yardımcı hizmetler personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan programın ardından iftar yemeğine geçildi. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, “İftar programımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz.” diyerek konuşmasına başladı.

Üniversitemizin her anlamda büyüdüğüne ve geliştiğine vurgu yapan Prof. Dr. Alkan, “İlk yaptığımız iftarlarımız kısıtlı imkânlarla yapılıyordu ancak şu anda Üniversitemiz muazzam şekilde büyüyor.” değerlendirmesinde bulunarak aynı zamanda bu büyümenin niteliksel ve niceliksel olarakta gerçekleştiğine dikkat çekti ve ekledi: “Artık Üniversitemiz yaklaşık 19  bin öğrenciye, 1000’in üzerinde akademik ve idari personele sahip olan kocaman bir aile ve güç haline geldi.  Bu birlikteliğimiz devam ettiği sürece güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Gücüm yettiği kadar ve şartlarımızı zorlayarak daha iyi işler yapmak için her zaman yanınızdayız. Bu üniversite ve bu şehir, daha farklı ve güzel işler yapacak potansiyele sahip. Biz bu potansiyeli harekete geçirdik. Bu akademik iklimimiz devam ettikçe yapamayacağımız hiçbir şey yok.” 

Prof. Dr. Alkan, “Çalışmalarımızla Üniversitemiz inşallah çok daha büyük işlere imza atacak. Yaptıklarımızın karşılığını almak, Çorum’un her kesimiyle omuz omuza olduğumuzu görmek ve başarıların takdir edildiğini görmek çok büyük bir gurur.” diye konuştu.

Yerlilik ve millilik vurgusu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  “Güçlü Türkiye olmamız için üniversitelerimizin de güçlü üniversiteler olması gerekiyor. Üniversitenin üzerinde daha üst bir kurum yok.  Bu ülkenin geleceği biziz. Bunu da en iyi şekilde milli ve yerlilik düşüncesiyle yapmaya uğraşıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuşarak konuşmasını tamamladı.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube