Yayınlanma Tarihi: 22 Haziran 2017 Perşembe

Bayat Kaymakamı ve Belediye Başkanından Rektörümüze Ziyaret

Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak ve Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, ilimizin Bayat ilçesinde İç Mekân Tasarımı ve Spor Yönetimi bölümlerini tercih eden öğrencilerin eğitim öğretimlerine ilişkin altyapı çalışmaları ele alınarak öğrencilerin gereksinim duyabilecekleri konular başta olmak üzere genel bir değerlendirilme yapıldı.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, üniversite tercihlerinde Bayat’ta açılacak bu bölümleri  1.ci, 2.ci, ve 3.cü sıralamalarda yer veren öğrencilere burs verileceği bilgisini paylaşarak tercihte bulunacak öğrencilere Bayat’ın çok güzel bir ilçe olduğunu ve öğrencilerin keyifli bir öğrencilik hayatı geçireceklerini ifade etti.

Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak ise Bayat’ta eğitim öğretim alacak öğrencilerimizin konaklama, fiziki ihtiyaçlar ve tüm gereksinimleri konusunda birçok hazırlık çalışmalarını başlattıklarını açıklayarak tüm Bayat halkının bütün imkânlarıyla öğrencilerini beklediklerini sözlerine ekledi.

Çorum ilimizin Bayat ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetleri yapılacak olan Teknik Bilimler MYO’nun  İç Mekân Tasarımı ve Sosyal Bilimler MYO’nun Spor Yönetimi programlarına ilk defa öğrenci alımının gerçekleşmesinin heyecanı ve haklı gururunu yaşadıklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 30’ar kişilik kontenjanla başlanılacak bu yolda bulunduğumuz bölgeye, ilimize ve ilçelerine katma değer sağlamaya devam edeceklerini belirterek bu konuda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak’a, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube