Yayınlanma Tarihi: 08 Haziran 2017 Perşembe

Ahlatcı Otomotivden Rektörümüze Ziyaret

Bünyesinde Volkswagen, Seat, Skoda ve Audi firmalarını barındıran Ahlatcı Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı İlker Allahmanlı, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü ile ilgili işbirliklerinin ele alındığı görüşmede Ahlatcı Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı İlker Allahmanlı, Üniversitemizdeki çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek ilgili bölümler aracılığıyla ortak çalışmalara hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Üniversitemizin ilgili sektörlerdeki firmalarla iş birliği yapmaya büyük önem verdiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümünde bulunan otomotiv atölyesinin her geçen gün geliştiğini ifade ederek öğrencilerimizin teknoloji ve otomotiv sektöründeki gelişmeleri yakından takip edebilmeleri ve aldıkları eğitimi pratik beceriye dönüştürebilmelerine imkân sağlamak adına her türlü desteği vermeye gayret ettiklerini vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Ahlatcı Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı İlker Allahmanlı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube