Yayınlanma Tarihi: 08 Haziran 2017 Perşembe

Intellectual Effort For Building Social Dialogue Proje Ekibi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz ve ÖGESEN (Öğretim Elemanları Sendikası) işbirliğinde hazırlanarak başvurusu yapılan “Intellectual Effort For Building Social Dialogue” projesi çalışma ekibi Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret ederek projenin açılış toplantısı hakkında bilgiler verdi. 

ÖGESEN Genel Başkanı ve Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Vahdet Özkoçak, projenin içeriği, yapılacak faaliyetler ve projenin beklenen çıktılarının açıklanacağı açılış ve bilgilendirme toplantısı hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a bilgi verdiklerini ifade ederek açılış toplantısı ile ilgili tüm kesimlere ulaşmak istediklerini ve iftar yemeği ile birlikte düzenlenecek olan açılışa davet edeceklerini dile getirdi.

Üniversitemizin sadece eğitim faaliyetlerinin gerçekleştirildiği değil, yaptığı çalışmalarla başta bulundu şehir ve bölge olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa yarar sağlama düsturuyla hareket ettiğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Hitit Üniversitesi olarak ulusal ve uluslararası ölçekli projeler geliştirmeye özen gösterdiklerini belirterek çalışmalarından dolayı proje ekibine teşekkür etti.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube