Yayınlanma Tarihi: 06 Temmuz 2017 Perşembe

Avrupa Futsal Şampiyonasına Hazırız

09-17 Temmuz 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek olan 11. Avrupa Üniversiteler Futsal Şampiyonasının (Futsal’2017) son toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında gerçekleştirildi. BESYO Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner, BESYO öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Yetkin Utku Kamuk ve Yrd. Doç. Dr. Zafer Doğru, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Elvan Turan, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Özden, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü İsmail Eker, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Şube Müdürü Nafi Cesur ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Güvenlik Şube Müdürü Cemil Sağlam’ın katıldığı toplantıda şampiyona ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, sporcu, hakem, antrenör ve teknik delegeden oluşan yaklaşık 400 uluslararası spor adam katılacağı Avrupa Futsal Şampiyonası açılışının 09 Temmuz 2017 Pazar günü saat 18.00’da Tevfik Kış Spor Salonunda gerçekleştirileceğini ifade etti. Misafirlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yapılacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, çok sayıda spor insanının katılacağı uluslararası bir etkinliğe tekrar ev sahipliği yapılacak olmasının üniversitemiz ve ilimiz açısından büyük bir önem taşıdığının altını çizerek şampiyonaya hazır olduklarını vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, 17 Temmuz 2017 tarihine dek sürecek olan şampiyonaya tüm Çorum halkının davetli olduğunu da sözlerine ekledi.