Yayınlanma Tarihi: 18 Ağustos 2017 Cuma

Boğazkale Belediye Başkanı Üniversitemiz Öğrencisi Oldu

Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, 2017-ÖSYS merkezi yerleştirme sonucunda ilk olarak geçtiğimiz yıl öğrenci alımına başlayan Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programına kayıt yaptırarak Hitit Üniversitesi öğrencisi oldu.

Başkan Tangazoğlu, Hitit Üniversitesi öğrencisi olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek HİTÜ mensubu bir Belediye Başkanı olarak çalışmalara devam edeceğini vurguladı.

Yerel yönetimlerin öneminin her geçen gün hızla arttığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin başta yetiştirmiş olduğu öğrenciler olmak üzere gerçekleştirdiği tüm çalışmalarla bulunduğu şehre, bölgeye ve ülkesine katkı sağlamayı birincil misyon olarak gördüğünü belirterek Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu’na başarılar diledi.