Yayınlanma Tarihi: 27 Eylül 2017 Çarşamba

Halkbankasından Rektörümüze Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı,  Halkbank Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı,  Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay ve Çorum Müşteri Temsilcisi Aykut Bozkurt makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 28 Eylül 2017 tarihinde düzenlenecek olan “Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu”na katılmak üzere gelen Halkbank Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, Rektörümüzle etkinlik hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Halkbank Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üniversitemizin her geçen gün başarılarına bir yenisi eklemesinde büyük emek veren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a Üniversitemizi ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı teşekkür ederek etkinliğin başarılı bir şekilde geçmesini temenni etti. 

Çorum Şube Müdürü İsmail Karabay ise genel müdürlüklerinin talimatıyla Üniversitemizin etkinliklerine desteklerinin devam edeceğini, Üniversitemizle ortak çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek ilimizin ve Üniversitemizin tanıtımında büyük önem ifade eden etkinliğin başarılı geçmesini diledi. 

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise ziyaretlerinden dolayı Halkbank’a şimdiye kadar vermiş oldukları katkı ve sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.  İkili iş birliklerinin devam edeceğine olan inancının tam olduğunu dile getiren Prof. Dr. Reha Metin Alkan, etkinliğin ülkemiz, ilimiz ve Üniversitemiz için hayırlara vesile olmasını diledi.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube