Yayınlanma Tarihi: 29 Eylül 2017 Cuma

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektöründen Ziyaret

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

“Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu”na katılmak üzere Üniversitemize gelen Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektörümüzün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek Üniversitemizin ulusal ve uluslararası birçok organizasyona başarılı bir şekilde ev sahipliği yapmasından dolayı tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise ilimize gelerek Üniversitemizi ziyarette bulunan Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker’e teşekkür etti. Yapılan çalışmaların memleket ve millet sevgisiyle yapıldığına işaret eden Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin geldiği noktanın ekip çalışmasının somut bir çıktısı olduğunu belirterek bundan sonrasında da Üniversitemizin gelişiminin devam etmesi için hep beraber büyük bir sinerjiyle en üst seviyede çalışmalara devam edileceğini sözlerine ekledi.